Drømmer du om at komme i form, men ved du ikke lige, hvordan du skal komme i gang? Det er heldigvis ikke så svært at komme i bedre form, da det ikke behøver at indebære daglige ture til fitnesscentret.

Vi giver dig derfor nogle simple tips til at komme i bedre form.

Tag cyklen til arbejdet

En af de nemmeste og mest behagelige måder at komme i form på er ved at cykle til at arbejde. Det kan du sagtens, hvis du har et sted mellem 0-20 kilometer på arbejde, da det maksimalt tager dig en time. Pak noget skiftetøj og en deodorant – for så lugter du ikke af sved på arbejdet. Det er en god måde at kombinere frisk luft og motion på.

Kombiner det gerne med en skridttæller, så du også tvinger dig selv til at gå mere rundt, når du er på arbejde. Det er en god måde at gøre det til en konkurrence for dig selv på. Find det hele her til gode priser, hvis du hverken har cykel eller skridttæller.

Få et fitnessrum derhjemme

Hvis du ikke har mulighed for at cykle til arbejdet, eller gerne vil gøre mere for at komme i bedre form, kan du få dit eget fitnessrum derhjemme. Det er slet ikke så fancy, som det lyder, da det ikke behøver at rumme mere end en motionscykel, et løbebånd og en yogamåtte, til når du skal strække ud og forbedre din smidighed.

Det gør det nemt for dig at bruge de små pauser i hverdagen til at få pulsen lidt op og sved på panden, uden du skal bruge tid på transport og bekymringer om, hvor mange der er i det lokale fitnesscenter en sen eftermiddag efter arbejde.

Gå lange ture med hunden

Hvis du er velsignet med en hund derhjemme, er en simpel måde at komme i form på at gå med hunden. Det skal selvfølgelig ikke bare være en kort tur rundt om bageren, men være i højt tempo ud mod skoven eller andre naturområder, som gør godt for sjælen at lægge vejen forbi.

En rask gåtur kan gøre det lige så godt som en løbetur, da du får pulsen op, sveden til at rende og bruger samtlige muskler i din krop. Gåture er stærkt undervurderede, når det kommer til at komme i form.

Det er selvfølgelig ikke et krav, at du skal have en hund for at komme afsted på de gode og raske gåture. Tag eventuelt kæresten med under armen, så du har selskab i form af et menneske i stedet for. Så går gåturen noget lettere og mere overskueligt til.

Mere skal der ikke til for at komme i god form.