Det kan være en udfordring at begive sig ud og træne, for måske er du gravid, skadet eller har andre fysiske komplikationer, der giver dig en god grund til at træne hjemme. Men træningsudstyr kan være ret dyrt i dag.

Vi giver dig derfor her vores bedste bud på praktisk og billigt træningsudstyr til hjemmetræning som koster fra under 100 kroner og giver dig et godt udvalg af udstyr til basale hjemmeøvelser.

Yogabold – god til mere end ”bare” yoga

Vil du udnytte musklernes fulde potentiale uden de mindste udfordringer, så er yoga- eller pilatesbolden et fantastisk billigt træningsudstyr til dette formål. Bolden er populær, ikke bare som yogaudstyr, men også som træningsudstyr derhjemme til øvelser i styrketræning, balance og koordination.

Den er særlig god at sidde på for at styrke kroppens positur og holdning. Folk med især problemer i lænden og ryggen, har gavn af dette billige træningsudstyr.

Træningsmåtte – et must-have til udstræk og yoga

En træningsmåtte er godt til yoga og meditation, som kan være nødvendigt at dyrke til hverdag for at styrke kroppens udholdenhed og blodcirkulation. Et udstyr, der er nemt at rulle sammen, opbevare og transportere med rundt.

Du kan finde det i mange forskellige butikker fra små priser og opefter og leder du efter billigt træningsudstyr er en yogamåtte et must.

Billigt træningsudstyr med elastikker – eller bootybands

En træningselastik eller ”målebånd” hjælper dig også til at komme hurtigere i gang med nødvendige øvelser og udstrækninger til hverdag. Med dette udstyr kan du få aktiveret og styrket alle muskelgrupper, formindske gener og f.eks. computerskader. Du opnår også bedre kropsholdning.

En træningselastik er nem at bruge, transportere rundt og kan fås meget billigt. Selv med den bedste kvalitet kan du finde billige træningselastikker i forskellige materialer af farver, modstand og hårdhed. Et brugbart og nødvendigt udstyr til hjemmetræning.

Håndvægte – det klassiske træningsudstyr til hjemmetræning

Håndvægten er også et stykke populært og billigt træningsudstyr til hjemmetræning, der egner sig til funktionel træning og styrketræning af arme, hænder og skuldertræning.

Især godt for sportsudøvere at hive frem derhjemme for at holde styrketræningen ved lige. Håndvægte fås i flere vægtklasser og materialer – alt fra jern til ergonomisk og skridsikkert, behageligt greb.

Der findes flere vægtinddelinger, men ved at vælge 3 kg er du godt dækket ind som både nybegynder og øvet.

Find dem her.

Sjippetov/speedropes – billigt træningsudstyr til sjov motion

Træningsudstyr såsom sjippetov eller speedropes giver både en nem, hyggelig eller sjov træningsform til hjemmet. Sjipning er generelt godt til vægttab og træner hele din krop. Træningen styrker både knogler og muskler samtidig med øget hastighed, koordinering og fleksibilitet.

Du får sjippetov i mange varianter og forskellige materialer alt fra håndtag i træ, med kugleleje eller den kvalitet, du nu ønsker. Kvaliteten er naturligvis prisbetinget, men du kan finde gode sjippetov og speedropes til under 100 kroner.