Det er en stigende interesse blandt danskere at søge efter sundere alternativer til snacks, og Protein Crispies fra Bodylab er ikke en undtagelse. Sundere snacks bliver desuden mere og mere udbredt i takt med at folk søger en sundere livsstil.

Er du også typen, der bare ikke kan holde fingrene væk fra en god pose sour cream and onion chips en fredag aften?

Så vil du helt klart også komme til at elske smagen af disse sunde snacks, der netop er drysset med ingredienser, der skaber den velkendte smag af sour cream and onion.

Som en proteinrig snack, kan du nyde din yndlingssmag med sprødt knas og få mere protein indenbords samtidig med at du opnår en følelse af at snacke.

Find dem alle sammen her

Bodylab Protein Crispies som sundere chips

Bodylab Protein CrispiesVejen til et vægttab går gennem kalorieunderskud – og for at opnå det, er moderation et vigtigt værktøj. Derfor vejer poserne med Protein Crispies kun 60 gram, så du kan nøjes med en mindre portion. Ofte spiser vi nemlig på tilgængelighed. Jo større poser, jo mere spiser vi derfor også.

Den smarte, lille plastik-indpakning med genluk betyder dog, at disse proteinrige snacks også er ganske nemme at gemme halvdelen af – eller at at tage med i tasken, hvis du skulle have lyst til dem på farten.

Kaloriemæssigt indeholder Protein Crispies næsten det samme som traditionelle chips – men næringsindholdet er markant større. I særdeleshed hvad angår protein. En pose indeholder hele 25 gram protein og 100 gram hele 42 gram.

Min test af Protein Crispies

Jeg har selv smagt Bodylabs Protein Crispies med sour cream and onion, og kan garantere, at de ikke vil skuffe fans af denne smagskategori.

Blandet med en god smagsoplevelse, gør teksturen og størrelsen dem til en stor smagsoplevelse, selvom kuglerne er små. De har nemlig masser af smag og knas – og giver kæberne noget at arbejde med.

Designet på posen er simpelt og holdt i grønne nuancer, der giver et frisk pust af det naturlige, og som ikke tager opmærksomheden væk fra de hvide tekster. Det er derfor hurtigt og nemt at overskue, hvilke ingredienser, der er i indholdet af posen, som i øvrigt også er udstyret med en transparent del på forsiden, der skaber et vindue direkte ind til de velsmagende og sunde snacks indeni, så man virkelig kan se, hvad man køber.

Bodylab Protein Crispies fås også med smag af cheddar og sweet thai chili. Alle 3 varianter er desuden gode som topping i salater.

Der findes også søde udgaver af Protein Crispies med hvis chokolade, lys chokolade og mørk chokolade. De er lækre ovenpå havregrød, skyr eller is.

Find dem alle sammen her