En sund proteinbar kan give dig et skud af energi til hverdagen. Samtidig kan den også bistå den vigtige proteinsyntese i kroppen, som er nødvendig for både at opbygge muskelmasse og begrænse tab af denne i forbindelse med et vægttab.

Først og fremmest er det dog vigtigt, at en proteinbar også smager godt. Der er nemlig ingen grund til at pine sig selv med ting, man ikke kan lide. Heller ikke når ønsker at tabe sig.

Hvis du har lidt af en sød tand, så holder du måske af smagen af de velkendte skumbananer, som giver en blød smagsoplevelse af chokolade og banan. Det har Bodylab netop opnået med deres High Protein Bar, som snildt efterligner den populære smag af skumbananer. Så kan du nyde smagen af en helt igennem sund banan proteinbar, med et indhold på 40% protein.

Du finder den her .

Banan proteinbar med smag af chokolade

Proteinbaren indeholder bl.a. knasende, mørk chokolade, som ikke indeholder animalsk gelatine. Sammen med den søde smag af banan, så opdager man stort set ikke, at det er en sukkerfri proteinbar, man sætter tænderne i.

Du kan enten nyde din banan proteinbar som den er direkte fra papiret. Men: Du kan også bruge den på andre måder og dermed få en anden smagsoplevelse.

Proteinbaren smager for eksempel fantastisk i slikskålen, hvis du skærer den i mindre stykker.

Du kan også lægge den i køleskabet og dermed opnå en sejere konsistens, der giver en endnu større oplevelse af noget at tygge på.

Sidst men ikke mindst er Bodylab proteinbar med banan også god som topping på skyr. Du hakker den blot i mindre stykker og rører den sammen med skyren.

Lidt om den lækre proteinbar med banan

Papiret, der beskytter den sukkerfri proteinbar, er nemt at åbne.

Designet på indpakningen er holdt i gule, gyldne, brune og hvide farver, som er de farver, der oftest hænger sammen med smagen af banan og chokolade inden for slik og snacks. På forsiden er der brugt klassiske skrifttyper, som medvirker til, at man ikke er i tvivl om, hvilken slags sukkerfri proteinbar, man har fat i.

Bagsiden af indpakningen indeholder gode og letlæselige informationer om produktet, hvilket får designet til at se både professionelt og imødekommende ud.

Som en ekstra lille detalje på indpakningen, så har Bodylab også skrevet I’m Instagramable ved den ene åbning på indpakningen, hvilket er en god appel til den meget populære og udbredte Instagram-kultur i dag.